Home > Nieuws - Maatschappelijke Zaken HBEL > Feestelijke bijeenkomst Omnia, op 26 april

Feestelijke bijeenkomst Omnia, op 26 april (20-04-2017)

Woensdag 26 april sluit de multiculturele vrouwenpraatgroep Omnia een serie van vier workshopavonden af. Dat gebeurt in feestelijke sfeer. De Omnia avonden zijn een groot succes. Tijdens vaak diepgaande, open gesprekken hebben vrouwen van verschillende culturen elkaar leren kennen en kennis en ervaring uitgewisseld.

Elke maand

Naar aanleiding van de positieve reacties van de deelneemsters is besloten om maandelijks een bijeenkomst te houden. De vrouwen kiezen samen de thema’s. De avond van 26 april willen we graag gebruiken om met alle deelneemsters en geïnteresseerden te overleggen hoe we de komende avonden gaan invullen. Daarnaast besteden we aandacht aan het laatste thema van de serie: ‘Stel de vraag die je nooit durfde te stellen’. Welke vraag hebben vrouwen uit Huizen aan andere vrouwen in Huizen?

Voor wie

Alle vrouwen uit Huizen die te maken hebben met opvoeding en die geïnteresseerd zijn in opvoeden vanuit verschillende culturen, zijn van harte welkom. Vrouwen, moeders, dochters, oma’s, leerkrachten, vriendinnen, buurvrouwen: sluit gezellig (een keer) aan bij Omnia!                                           

In gesprek, lekker eten en muziek

Vanaf 18.45 uur staat de deur van Wijkcentrum Meentamorfose (Landweg 5, Huizen) voor je open. We openen de avond om 19.00 uur. Wat later binnenkomen is geen probleem, schuif gerust aan. Bijna niets brengt mensen zo bij elkaar als lekker eten en muziek. Daarom zullen we feestelijk afsluiten met multiculturele hapjes, sapjes en muziek.

Aanmelden en informatie

Je kunt contact opnemen met Simone Hinrichs, e-mail: shinrichs@versawelzijn.nl, tel: 06 46 24 49 30.

Op verzoek van de deelneemsters zullen toekomstige avonden wat later starten. Noteer alvast 24 mei, 28 juni en 30 augustus. Aan de avonden zijn geen kosten verbonden.

Contact

Voor al uw vragen over:

  • zorg en welzijn
  • werk en inkomen
  • jeugd(hulp)

kunt u contact opnemen met het Advies- en informatiepunt sociaal domein HBEL.

Tel: (035) 528 12 47
E-mail: hbel@sociaalplein.info

Gesprek

Wilt u een gesprek met een van de consulenten? Dat kunt u aanvragen via:

Gesprek voorbereiden