Home > Nieuws - Maatschappelijke Zaken HBEL > KringloopCentrum Eemnes is 'Erkend bedrijf met Smaak'

KringloopCentrum Eemnes is 'Erkend bedrijf met Smaak' (07-08-2017)

Bij KringloopCentrum Eemnes werken tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en mensen met een re-integratie of leervraag.

Wethouder Jan den Dunnen mocht daarom maandag 31 juli 2017 het compliment ‘Erkend bedrijf met Smaak’ uitreiken aan Gerard Luchtenberg, directeur van KringloopCentrum Eemnes.

“Van de waardering die je krijgt, groeit je zelfvertrouwen”

Wethouder Den Dunnen: “Werk geeft structuur aan je leven, het brengt sociale contacten en het is voor iedereen prettig om mee te kunnen doen, om iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Maar een baan is helaas nog niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er steeds meer werkgevers die het belangrijk vinden om ook een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen. Want een ander van dienst zijn maakt je dag waardevol. En van de waardering die je krijgt, groeit je zelfvertrouwen. Vooral als het lukt om zoveel mogelijk zelf te doen. Een doel hebben door te werken en iets te doen waar je trots op bent. Dit kan bij KringloopCentrum Eemnes.”

Campagne ‘Smaakmakers’

Werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking kansen bieden, verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Deze werkgevers krijgen daarom de titel 'Erkend bedrijf met Smaak' en ontvangen een compliment in de vorm van een raamsticker. Het compliment is onderdeel van de regionale campagne 'Smaakmakers' vanuit het werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek.

Contact

Voor al uw vragen over:

  • zorg en welzijn
  • werk en inkomen
  • jeugd(hulp)

kunt u contact opnemen met het Advies- en informatiepunt sociaal domein HBEL.

Tel: (035) 528 12 47
E-mail: hbel@sociaalplein.info

Gesprek

Wilt u een gesprek met een van de consulenten? Dat kunt u aanvragen via:

Gesprek voorbereiden