Home > Nieuws - Maatschappelijke Zaken HBEL > Team Tomingroep Huizen genomineerd voor Uitblinker 2017!

Team Tomingroep Huizen genomineerd voor Uitblinker 2017! (15-09-2017)

Breng je stem uit op deze toppers

Deze week zijn de nominaties voor Uitblinker 2017 bekend gemaakt. De Uitblinker wordt uitgereikt aan een team of persoon, werkzaam in de straatreiniging. De initiatiefnemers van deze titel zijn Nederland Schoon, Rijkswaterstaat en de NVRD*. Het team van de Tomingroep is ook genomineerd! De gemeente Huizen heeft het team voorgedragen.

Trots

Het genomineerd team is een vaste ploeg van 20 mensen. Zij werken voor de gemeente Huizen. De gemeente is trots op deze toppers. De hele groep zet zich al jaren in om Huizen schoon te houden. Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Stem op het team!

Tot 13 november kan iedereen stemmen. Op 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Laat ook zien dat je blij bent met het team dat Huizen schoont houdt! Breng je stem uit via uitblinker2017.nl. En kies voor ‘Tomingroep uit Huizen’. Wil je het team in actie zien? Bekijk dan het mooie filmpje, door te klikken op ‘Tomingroep uit Huizen’.

*De NVRD is ‘de koninklijke vereniging van gemeenten en gemeentelijke bedrijven verantwoordelijk voor afvalbeheer en beheer van de openbare ruimte in Nederland’.

Contact

Voor al uw vragen over:

  • zorg en welzijn
  • werk en inkomen
  • jeugd(hulp)

kunt u contact opnemen met het Advies- en informatiepunt sociaal domein HBEL.

Tel: (035) 528 12 47
E-mail: hbel@sociaalplein.info

Gesprek

Wilt u een gesprek met een van de consulenten? Dat kunt u aanvragen via:

Gesprek voorbereiden