Home > Nieuws - Maatschappelijke Zaken HBEL > Workshops voor nieuwe ouders

Workshops voor nieuwe ouders (17-07-2017)

Word je binnenkort vader of moeder? Speciaal voor nieuwe ouders biedt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Hilversum twee praktische workshops: Contact met je (aanstaande) baby & Klaar voor het ouderschap. Je kunt de workshops volgen in de 5e en 9e maand van de zwangerschap. (Aanstaande) moeders en vaders uit de hele regio zijn van harte welkom!

25 juli: Contact met je (aanstaande) baby

Tijdens je zwangerschap kun je al heel goed contact maken met je kindje. Maar hoe doe je dat? Hoe herken je het gedrag van je baby in je buik en hoe bouw je een band op? Hoe maakt je baby direct na de geboorte contact met jou? Deze vragen staan centraal tijdens de workshop ‘Contact met je (aanstaande) baby’. De workshop is interactief en wordt afgewisseld met korte films.

1 augustus: Klaar voor het ouderschap

Je leven verandert na de geboorte van je kind. Hoe bewaak je straks de balans tussen de zorg voor je baby, je privéleven, je werk en andere activiteiten? Wat voor invloed heeft een baby eigenlijk op je relatie? Hoe ga je je kind opvoeden? Tijdens de interactieve workshop ‘Klaar voor het ouderschap’ worden op 1 augustus allerlei onderwerpen besproken die je helpen om je klaar te zijn voor de komst van je kind.

Meer informatie

Beide workshops zijn van 19.30 tot 21.00 uur in De Eedenburg, Frederik van Eedenlaan 13b in Hilversum. Kijk voor meer informatie op de website van het CJG.

Contact

Voor al uw vragen over:

  • zorg en welzijn
  • werk en inkomen
  • jeugd(hulp)

kunt u contact opnemen met het Advies- en informatiepunt sociaal domein HBEL.

Tel: (035) 528 12 47
E-mail: hbel@sociaalplein.info

Gesprek

Wilt u een gesprek met een van de consulenten? Dat kunt u aanvragen via:

Gesprek voorbereiden